thiết kế nội thất, thiết kế kiến trúc

Hỗ trợ trực tuyến

Hotline: 0986 3579 33 * Email: kientruc360.info@gmail.com
logo

Translate

Tư vấn trực tuyến miễn phí

Đăng ký nhận bài viết mới

Liên kết

liên hệ thiết kế kiến trúc
liên hệ thiết kế kiến trúc

Tra cứu thước lỗ ban

liên hệ thiết kế kiến trúc

Thống kê


Tìm kiếm nhanh theo mục

Chim gõ kiến ​​của Strom Kiến trúc sư

Chim gõ kiến ​​là một hình dung được tạo ra bởi Goss hình ảnh trực quan cho một dự án sẽ hoàn thành vào Strom Kiến trúc sư.
Nó sẽ được đặt tại New Forest, Hampshire, Anh, và thiết kế nội thất của nó là sang trọng và tinh tế, với những bức tường kính để cho ánh sáng tự nhiên.




Woodpeckers by Strom Architects:
““Woodpeckers” is a replacement house on a rural site on the edge of the New Forest National Park.
The design for the house, which is to be used mainly as holiday home, is constrained by planning issues that to some extent dictated the built footprint and its position on the site. Very tight size restrictions forced the design to push windows to the outside of the envelope, not allowing any overhangs which would be included in an area calculation, therefore reducing the actual built area. However, within the allowable area, there are provisions for inclusion of a conservatory, and one challenge was how to successfully integrate this with architecture, with a design devoid of the normal connotations of a lean-to structure.
The building form is also driven by economics of construction. The superstructure is a simple timber frame that will be pre-fabricated allowing a short erection time on site. Spans, such as the width of the house, are decided by the performance restrictions of standard timber truss components. Fenestration is generated by floor to ceiling gaps in the timber façade.
The house sits on a platform that will create a terrace to the south and the east. This platform connects with a masonry chimney breast, that provide both internal and external fire places. The platform, being raised slightly off the ground, allows a level connection between inside and outside terraces, as well as raises the house off the ground, which in the winter months can be quite wet.
The proposed building will be finished in larch cladding that will weather to a silvery grey.”

Floor Plan

Elevation

Elevation

Elevation

Site Plan


Nhận xét

BACK TO TOP